0
Your shopping basket is empty!

Fly Dressing Ghost Net

€69
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Product Description:
För att ha så skonsam hantering som möjligt av fisk som skall återutsättas brukar håvar med PVC-nät, s.k. ghostnet rekommenderas. Tyvärr kostar dessa håvar mer än motsvarande modeller utan ghostnet vilket gör att många ändå väljer den billigare håven utan ghostnet.
Fly-Dressing har nu tagit fram en håv för regnbåge, harr och öring med just ghostnet som kostar betydligt mindre än liknande håvar. Håvens PVC-nät är mycket skonsam mot fisken och väl tilltaget så att även större fisk får plats i håven. En annan fördel med ghostnet är att fisken inte skyggar för nätet på samma sätt då de inte ser nätet lika tydligt, vilket i sin tur inte stressar upp fisken lika mycket vid landning.
Förutom att nätet är skonsamt mot fisken så är en annan fördel med ghostnet att du aldrig mer kommer att trassla in kroken i håvnätet.
Håvramen är helt i lackat trä och med en mycket fin finish. Längst ut på hantaget sitter en infästning för att fästa en håvmagnet eller det medföljande säkerhetssnöret.Item ID:
GNHÅV

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart